FÄRDIG!

 
Idag redovisade jag mitt examensarbete. Och för att skryta så fick jag bara positiv respons, bland annat från en riktigt bossig kvinna från landstinget. INTE SÅ TOKIGT ALLTSÅ! Gött att gå ut med dunder och brak va!
 
Kvar att göra nu är:
1. Lyssna på tio redovisningar imorgon 
2. Gå på examenscermoni-ish på fredag 
3. Börja på nya jobbet om en vecka

Jag har piffat till Calle lite bara

 
En med ett citat från Nick Miller i New Girl och en med ett citat från Linnea Henrikssons låt säga mig. Den tredje piffade jag med lösenordet till mitt wifi så den håller jag för mig själv (och eventuella gäster).

Så mycket ångest helt i onödan

Igår mådde jag så dåligt hela dagen. Jag kände mig så dålig och skämdes över att skicka in mitt examensarbete för en första granskning. Jag låg i sängen och bara stirrade i tre timmar innan jag ens vågade skicka in det.
 
Och idag fick jag det här:
 
 
Så nu mår jag rätt bra. 

Bra helg!

 
Jag förstår inte hur jag inte kan ha fler bilder från den här mysiga festhelgen?
 
I fredags åt jag en supergod fish and chips på London New York och sedan drack jag öl på Koriander.
 
I lördags strosade jag och Lisa på stan och bestämde att "vi stannar hemma ikväll och vilar inför imorgon". Och sedan satt vi på Tempelhörnet och tog en liten öl ändå, för det var ju ändå lördag.
 
I söndags hade vi picknick i Herrhagsparken, åt plockmat och drack bubbel. Sedan försökte vi fortsätta på stan men där var det liksom alldeles för mycket folk för att det skulle gå.
 
Bra helg! Många öl, god mat och fantastiskt sällskap!

RSS 2.0