Bårhus och burgare

 
Idag gjorde vi ett studiebesök hos patologen. Och fick en rundtur på bårhuset. Det vill jag helst inte vara med om igen.
 
Efter det åt jag och en klassis burgare i inre hamn. Det vill jag gärna vara med om igen!

Vackert i Värmland

 
Igår åkte jag och Lisa till Sunne för att bestiga ett berg (mestadels i bil, men sista biten fick vi promenera). Det var himla fint där uppe! Och sedan åkte vi hem igen.

Inte så mycket mer än en jävligt god pizza

Förrförra helgen var jag och Lisa i Örebro. Vi fick liksom för oss att det kunde vara kul att åka dit, bo på hotell och träffa lite nytt folk. 
 
 
Frukosten på hotellet var toppen! Och pizzan på bilden ovanför (med parmesan, MUMS) och den friterade halloumin jag åt var magiska. Men det var liksom också det bästa Örebro hade att erbjuda, det var inte så mycket annat som var speciellt bra. Var vi än gick så spelades det efterfestmusik och folk var inte ett dugg intresserade av att mingla. 
 
Det var något slags lopp som pågick i staden. Det var folk som sprang runt och tog sig förbi massa hinder. Vi stod och tittade i flera timmar för det var väldigt många snygga män som var med... Så, snygga snubbar finns det - dom är bara inte speciellt sociala.
 
Åka iväg på minisemester med Lisa: 5 av 5 pizzor.
Örebro som stad: 2 av 5 pizzor.

Min nyaste sambo

 
Visst är hon fin?

RSS 2.0