Sommarlov!

 
 
Nu har jag gjort mitt första år i skolan. Idag avslutade vi med en redovisning i anatomi som inte gick så bra som jag hade tänkt men det får vara okej för nu är det klart. Över. Färdigt. Ett år av två är avklarat och nu har jag sommarlov i fem hela dagar innan jag börjar jobba för sommaren.
 
Mitt sommarlov började med ett åskoväder som höll på i TRE OCH EN HALV TIMME. Helt på sant. Eftersom jag är skiträdd för åska var det väl inte helt optimalt men förhoppningsvis kan det bara bli bättre.
Eftersom jag är en rätt orolig person vill jag inte ha några sladdar i när det åskar. Och inga sladdar betyder ju inget internet. Istället läste jag en bok. "Det är något som inte stämmer" av Martina Haag.
 
Jag fick boken i julklapp men hann inte läsa den innan M gjorde slut i början av januari. Och efter att han gjorde slut har jag inte varit så jättesugen på att läsa en bok som handlar om att bli dumpad... Men nu har jag läst den och den var okej. Väldigt lättläst rent språkligt. Gick fort att läsa - och jag gillar när det går fort. För mycket krånglig text om ingenting speciellt gör att jag läser slarvigt men det behövde jag inte göra här. 
 
Nu har det äntligen slutat att åska (såklart, annars skulle jag inte ha startat min router igen). Jag ska dricka upp min "äntligen sommarlov-öl", kanske se något på Netflix och bara njuta av att jag kan gå och lägga mig NÄR JAG VILL eftersom jag inte har någon tid att passa imorgon. Så. Jävla. Skönt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0