Stockholm we have a problem

 
 
Förra helgen var jag och hälsade på Sofie i Stockholm. När jag åkte till Stockholm satt jag bredvid en väldigt stressad man. Han hivade fram en flaska whiskey från resväskan och stoppade i innerfickan på jackan. Sedan satt han och halsade ur den lite då och då. Han betedde sig så nervöst att jag såklart fick panik.
 
På fredagen var jag därför rätt utmattad efter att ha rest (jag vågar inte ens berätta om all ångest som resande kan sätta igång hos mig) så då låg jag på soffan hela dagen och kollade på Sveriges mästerkock och Antikrundan på play. På kvällen åt vi middag, drack vin och spelade ett jätteroligt spel med Sofia och Frida. 
 
På lördagen åkte vi på en shoppingtur. Jag köpte tre burkar jackfrukt så nu är jag redo för att testa fooled pork! Efter shoppingen gick vi och åt pizza PÅ SAMMA PIZZERIA SOM ISON. Ojojoj.
Sedan åkte vi hem till Frida och Samuel på fest. Frida hade styrt upp ett SUPERBRA quiz och det bjöds på goda drinkar.
 
Hela helgen var rätt jobbig för Ms jävla ansikte dök upp överallt på sociala medier eftersom folk i Karlstad umgicks med honom. Jag vill inte se honom. Önskar att jag kunde lägga in ett filter som blurrade hans ansikte eller något. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0