I söndags flyttade M ut. Jag ska bo kvar, i alla fall just nu. Det kommer att bli dyrt att ha den här hyran på bara en person och jag kan förstå om man tycker att jag är dum som inte vill flytta men jag orkar faktiskt inte det just nu. Jag känner mig trygg här och jag tror att jag behöver känna den tryggheten just nu. 
 
Men, eftersom det en gång var vårt gemensamma hem så måste jag göra om det så att det blir bara mitt. Just nu är jag mitt i den processen och det är stökigt och smutsigt överallt (förutom i klädkammaren och badrummet för där är jag klar!). 
 
På bilden är en liten del av förändringen: mina gamla "skärmväggar", som jag har gjort av klädställningar och gardiner, har fått komma upp från förrådet.
 
Att lägga fokus på att få ordning hemma hjälper mig att glömma hur ledsen jag är. Jag tror att det är bra. Och jag tror att det kommer att bli fint. Jag måste bara acceptera att saker tar tid.

Det är inte så lätt att älska mig men jag ska vara mig själv om det så betyder att jag måste leva utan dig

Jag är så tacksam att Joy släppte den här mindre en än vecka efter att jag blev dumpad: 

 
 

Äta mat

 
En av mina reaktioner på att bli dumpad var att tappa aptiten. Det är väldigt ovanligt för mig. Ofta är min reaktion att äta mer istället för att inte äta alls. Men, en måste ju äta för att orka. Och jag känner att vad som helst är bättre än inget.
 
En kväll åt jag spaghetti med brie till middag. En annan åt jag chips med dipp. Annars har det blivit färdig paj. Jag skulle vilja avråda från dom här:
 
 
 
Men rekommenderar den här:
 
 
Annars har smoothies fungerat bra. Det är matigt och kan slipper tugga. Jag har gjort med yoghurt, banan och fryst mango eller frysta hallon.
 
Ikväll ska jag nog laga mat. Bönburgare med majs. För första gången på en vecka är jag verkligen sugen på att äta något - det känns bra!

Det gör så ont

Det känns konstigt att berätta det här för internet men det känns också lite mer på riktigt ju fler jag berättar det för:
 
M gjorde slut i lördags.
 
 

Pytt och tulpaner

Skoja bara. Tulpanerna var dyra så jag köpte billiga rosor istället:
 
Vegetarisk pytt med potatis, morot, champinjon, paprika, lök, broccoli, tomat, brie och halloumi:
 

Läppstift och drink

Jag skippade skolan idag. Jag sover på himla dåligt på grund av min hosta så jag orkade inte. Dagens enda måste var därför att gå till apoteket och köpa hostmedicin. Eftersom jag inte har lämnat hemmet på några dagar och inte haft smink på mig sedan i lördags så kan jag har råkat överdriva lite... Men, jag passade i alla fall på att testa mitt nya läppstift från IsaDora, fint va?:

Nu på kvällen bestämde jag mig för att skriva klart min praktikrapport. Den ska lämnas in senast på måndag och det vore ju kul att göra annat än att plugga i helgen. Jag fixade därför en rom och cola med en jävla massa lime för att göra skrivandet lite trevligare:
 
Och nu är rapporten klar! 

Netflixtips: SE INTE Josef Fritzel Story of a monster

 
Det här är väl kanske mer ett o-tips än ett tips. Eller ja, tipset är att INTE se den.
Det är en riktigt dålig dokumentär. Jag klarade inte ens av att se klart den för den är så dåligt gjord.
Det finns många vettiga och välgjorda dokumentärer att lägga 48 minuter på så slösa inte tiden på den här. Okej?

Saker ingen undrar över del 4: Vad jag har internetshoppat på senaste!

Så jävla fina highlighters: 
 

Enligt internet ska den här vara toppen som primer, så jag tänkte att det kan vara värt att testa:


Och en lila ögonskugga:


Netflixtips: RiverStellan Skarsgård spelar konstig gubbe som man tillslut måste tycka om lite. Jag fnissade lite och grät ganska mycket. Spännande och lagom knasigt. Bra!

En berättelse om nyår

Jag var i Stockholm i några dagar för att fira nyår. Det såg ut lite såhär.
 
En bra frukost på Sofies fina bord:

Mitt-på-dagen-öl:

Sedan åt vi bland annat oliver, pestosnittar, halloumiburgare och sötpotatispommes hemma hos Sofie. Men det har jag inga bilder på. Vid 12 gick vi ut med tutor, hattar och Lisas champagne för att fira in det nya året:
 
Sedan gick vi på hemmafest och dansade några timmar. Vi hade mycket bra Jerry Williams-moves.
Dagen efter åt vi köpepizza samt efterätten som vi inte orkade kvällen innan (citronsorbet) och såg fem filmer på Netflix (det var inte asbra filmer).
 
Och dagen efter det åt jag en jättegod halloumiburgare med sötpotatispommes (ja, IGEN, fast den här gången åt jag den på lokal):
 
Nu är jag hemma i Karlstad igen. Egentligen skulle jag gå på fest ikväll men istället har jag lyckats bli sjuk. Så jävla tråkigt.

RSS 2.0