En bild från när jag åt något bloggigt

 
Skrev ett inlägg om hur mitt hem blev vackert men att byxorna fortfarande är lika tighta, men det blev visst aldrig publicerat... Jag orkade i alla fall ha på mig byxorna i typ en kvart innan jag gav upp, jag får väl göra ett nytt försök i helgen.
 
Förutom att töja ut byxor ska jag också:
- Äntligen göra fooled pork (har haft resurser i snart ett halvår men inte orkat)
- Gå på 30-årsfest!
- Gå på endagsfestival! 
 
Bara bra saker alltså! 

Hallå lördag nu kör vi (om jag lyckas resa mig i dom här tighta byxorna)

Helg! Välbehövd! Idag ska jag ta tag i mitt hem som liksom har förfallit lite senaste två veckorna. Samtidigt som jag tar tag i mitt hem tänkte jag ha på mig mina nya, jättetighta byxor för att se om det kanske gör dom lite mindre tighta. Det kommer inte att vara skönt, eftersom dom klämmer sönder mina inre organ, så om det inte ger resultat kommer jag att bli lite sur.
 

Hallå eller det var ett tag sedan

Jag gillar att dokumentera vad jag gör. Att föra lite dagbok på bloggen och kanske ta några bilder ibland så att jag minns även mindre spektakulära saker i mitt liv. Men på senaste tiden har jag verkligen inte orkat eftersom jag blir så himla trött av att gå upp tidigt på morgonen och jobba. Jag är verkligen JÄTTEDÅLIG på att gå upp tidigt på morgonen och när klockan ringer INNAN KLOCKAN SEX på fredagar tänker jag alltid "jag skulle gråta nu om jag orkade". Därav dåligt med uppdateringar här alltså.
 
 
Men, här är i alla fall några fantastiska och tråkiga och vardagliga och festliga och fina och fula saker som har hänt på senaste tiden:
 
1. JAG VAR PÅ BEYONCÉ. Det är fan det mest magiska jag har varit på i hela mitt liv. Sån jävla show. Sån jävla powerbrud. Fyfan. Grät och skrattade och skrek. Här är en väldigt dålig mobilbild på en väldigt fin upplevelse:
 
 
2. Jag ska få jobba extra i höst. Chefen är så nöjd över det arbete jag har gjort under sommaren att jag får komma in och göra timmar under hösten! Det är bra för att:
a) jag får ännu mer erfarenhet
b) jag får mer pengar
c) jag får bekräftelse på att jag gör något bra!
 
3. Det har varit en hel del roliga festkvällar på senaste. Vilket ju resulterar i att jag är alldeles utmattad på måndagar och tisdagar eftersom jag blir mer trött än pigg av att ha helg MEN JAG HAR KUL. Jag har verkligen verkligen kul. Och det känns så viktigt efter att vintern var pissig och inte var så fantastisk som en vår brukar vara.
 
4. På hotellet jag och Lisa bodde på i Stockholm fanns det en jättefin tandkrämstub.
 
5. Min kollega och jag brukar skämta om att läkarna på jobbet sitter och slår i ordböcker från typ 1600-talet och tänker "mmm vilket snajdigt ord, det ska jag försöka använda så mycket som möjligt idag".
 
Så ibland leker vi en lek där vi tar fram SAOL och slår upp ett varsitt ord att använda under dagen. Jag minns inte alla ord jag har fått men mitt första ord var polka, dansen alltså. Det var rätt svårt att använda. Idag fick jag komparera och det är ett ord som är jättebra att använda om man vill låta lite dryg. Varför jämföra något när man kan komparera liksom...
 
6. Mappa var på sommarbesök i Karlstad. Det var mysigt. Vi var kulturella och kollade på Lerin. Sedan var vi mindre kulturella och shoppade istället. Och jag åt kött. Det händer väldigt sällan nu för tiden men det var gott. Jag saknar det dock inte (förutom raggmunk med fläsk typ, det tänker jag på jätteofta) och är nog rätt nära att dra ner på det ännu mer och bara äta vilt.
 
 
Tack och hej puss och kram

RSS 2.0