Semester del 7

Njuter av semster och glömmer bort att uppdatera. Men, här är i alla fall en bild på en öl som var god:
Semester del 6

Det bästa med att bo på hotell:
 
 
 

Semester del 5

 
Minigolf och glass med smak av mynta och lime. Kanske min nya favoritglass.

Semester del 4

 

Semester del 3

 
Vakna upp i en skön hotellsäng, 5 av 5!
 
Idag ska vi till Skansen och gulla med björnar.

Semester del 2

 
Semesterbärs på Humlan. 

Spillning på stubbe.

 
(Åh vad jag önskar att det var jag som hade illustrerat sorkjakten).

Semester del 1

 
Bok att läsa i bilen och lite sportspelande.

Loppis.

 
Idag var jag och Lisa på shoppingrunda igen. På Gengåvan hittade jag skålen på bilden ovanför - som matchar det här fina fatet som jag köpte på loppis på Smögen i början av sommaren. 

IKEA 2.

Jag åkte till IKEA idag igen. Men med Lisa som sällskap istället för M. Jag köpte en till Hyllis (som hyllan heter) och nu ser det ut såhär i vardagsrummet:

 

IKEA.

 
Idag var vi på IKEA. Tillsammans!
 
Vi åt köttbullar och köpte nya möbler. När vi kom hem så skruvade jag och svor lite - så som en ska göra när en sätter ihop möbler från IKEA. 

Ledsna tomater.

Jag ligger på balkongen, i solnen och dricker kaffe. Jag mår rätt så jättebra!


Mindre bra mår tomatplantan efter att jag har provat att vattna med en flaska. Jag ville gärna testa innan vi reser bort och just nu ser det inte bra ut. Jorden suger åt sig för lite vatten och tomatplantan ser väldigt, väldigt ledsen ut. Nu måste jag testa något annat - men jag vet inte vad...


SEMESTER!

 
Firades med älg, halloumi och öl. Alldeles nyss insåg jag att jag inte behöver göra matlåda på tre veckor. Det känns så himla bra. 
 

Idag har jag:

Haft nedräkning till min semester:
 
Handlat massor med mat, dasspapper och frukt:
 
Grillat: 
 
Och gjort naglarna semesterfina med en pizzameny som underlag:
 

Tre blev till två.

 
Imorse var det tre arbetsdagar kvar till semester. Nu är det bara två.
 
Idag har jag: fått beröm på Facebook av en kund, sålt långt över dagsmål och lyckats ha ett vitt linne utan att spilla på mig en enda gång. Ganska bra dag alltså!

Om det där med semester.

På tal om semester (i förra inlägget jag skrev alldeles precis nyss) så har vi pratat om att lämna Karlstad i några dagar under semestern.
 
Om vädret ser ut att bli fint så stannar vi i Sverige. Att googla efter resmål i Sverige är jättesvårt. Allt är bara anpassat för barn eller är typ "åk till Visby", "åk till Stockholm". Inte så himla bra tips tycker jag. Inte för att jag har något emot att åka till Visby eller Stockholm alltså - men jag vill ju har tips på saker att göra eller se.
 
Om det ser ut att bli skitväder så funderar vi på att lämna landet. Inte för att åka på någon solsemester utan för att vi lika gärna kan passa på om vi inte får någon svensk sommar. Vi har pratat om Prag vilket låter bra för jag gillar ju billig öl.
 
Igår insåg jag att tomatplantan på balkongen kommer att bli jätteledsen om vi är bortresta och jag ägnade därför ganska lång tid på att googla metod för att vattna med PET-flaska. 

Tröttheten.

 
Efter lite mer än 10 timmars sömn skulle man kunna tro att jag är pigg. Så är det inte. Jag hade nog fortfarande sovit om det inte vore för att jag blev så väldigt kissnödig. Tre arbetsdagar kvar till semester känns just nu som en miljon arbetsdagar kvar till semester. 

Det här har hänt.

Igår plockade vi jordgubbar:


Idag fick jag bra besked om mina trombocyter och min kortisonbehandling:
 
(min handstil är ibland lite, lite finare).
 
 

Jag försvann lite bara - men nu är jag tillbaka!

 
Jag har inte ens startat min dator sedan i tisdags. Istället har jag:
 
Druckit islatte på/i/vid Sandgrund, ätit middag på Båten (pulled pork tillagad i Coca Cola!), jobbat, druckit öl, blekt hårtopparna, hängt på Putte i Parken, ätit väldigt god thaimat, druckit mer öl, ätit nattamats-lango och sovit lite för lite.

RSS 2.0