Att jag aldrig lär mig...
Jag fyller alltid muggen/koppen för mycket när jag tar kaffe. Sällan när det är annan dryck men alltid när det är kaffe. Som om jag måste ta så mycket som möjligt för jag aldrig vet när jag får kaffe igen nästa gång.

Och sedan spiller jag såklart. Varje gång.

Hejdå kortison!Igår fick jag ett nytt brev från sjukhuset. Det är helt klart det bästa brevet jag har fått därifrån. 

Idag har jag:

Köpt en lampa:
 

Och skrivit lista:


PS. Jag packade inte ner Batman. För det var hål i mina Batman-byxor.

Köttbullar!

Idag gjorde jag köttbullar till M. Eftersom köttfärs är typ det äckligaste jag vet så tycker jag att det var väldigt snällt av mig. Jag vet inte om de blev bra eftersom jag inte vill provsmaka själv och M är inte hemma än. Men det ser inte gott ut...Till mig själv gjorde jag bönbullar istället. Med potatismos och mynta&lime-yoghurt. Det är hur gott som helst!
 

Frikort.

Fick hem ett frikort på posten idag eftersom jag har "uppnått högkostnadsskydd för öppen sjukvård". 
 
Gäller till: 2014-09-03.
 
Jag förstår knappt varför de besvärade sig med att skicka hem det till mig.

Hundklockan.

 
Älskar hunden i klockan. Vill ändå ha riktig hund. Nu.

Söndagsfika.

 
Att jobba helg var tråkigt. Att trösta sig med fika efter lunchen gjorde det lite roligare. Dock var köpefikat som det bjöds på ingen hit (jag slängde till och med det mesta av kladdkakan i smyg). Men en jobbig jobbsöndag är jag ändå himla tacksam för att någon tog sig tid att bjuda!
 

Mr Saturday

 
En slags tortillapizza gjord på rester. Jag hade på creme fraiche och mycket ost så det blev såklart gott. 
Min matinspiration är för tillfället på noll. Funderar på att gå och köpa mig en ny kokbok för att komma igång igen. Det lutar en del åt att det blir Mera vego av Sara Ask och Lisa Bjärbo för den verkar vara ganska fantastisk. 

Orphan black.

Jag har legat på soffan nästan hela dagen idag eftersom jag har varit ledig. Egentligen borde jag ha vilat huvudet från en datorskärm. Egentligen.
 
Men det gjorde jag inte.
 
Istället såg jag hela första säsongen av Orphan black på Netflix. Den var så jävla bra!
 
 

Fredagspaket!

 

Två gånger torsdagsmat.

 

Hösten var i inre hamn den här morgonen.


Äsch.

 
Jag skulle på en liten tisdagskräftskiva idag men stannade hemma med huvudvärk. Det var såklart tråkigt att missa kräftskivan - men om man ska se något positvit med det så var det ju ganska bra att jag istället kunde frysa in kantarellpajen jag gjorde igår.

Konst i byn

En dag på semestern så åkte vi upp till Korsån för att hälsa på farmor och gå på konstrunda i skogen. 


Måndagsuppdatering.

Igår var jag till en vårdcentral för att kolla upp min hjärnskakning. En läkare testade bland annat min balans och mina reflexer. Allt gick bra och idag ska jag försöka jobba. Jag får fortfarande ont i huvudet av att sitta framför datorn men lite Alvedon ska förhoppningsvis lösa det problemet. 
 
Att bara ligga och vila hela tiden blir liksom lite tråkigt efter ett tag, och en känner sig så himla dålig när en inte är på jobbet. 

Ett glädjebesked jag fick för över en vecka sedan:

 

Kaffe? Mynta!

 
Behövde plantera om min mynta. Hade inga krukor. Hittade en gammal kaffeburk som locket krånglar på. Resultatet är det på bilden ovanför. 
 
Jag tänker alltså inte börja ha jord eller mynta i morgonkaffet. Eller vänta lite, det kanske är gott? 
 
PS. Vilken krydda har mest cash?
 
 
 
 
Mynt-an.

Uppdatering angående mitt huvud.

(Gammal bild såklart, jag har inte gjort annat än att ligga på soffan sedan i tisdags...)
 
Igår sov jag nästan hela dagen. Alltså på riktigt. Jag kan knappt minnas att jag var vaken för jag sov så mycket. Idag har jag inte varit lika trött och därför har jag istället varit väldigt, väldigt uttråkad.

Eftersom jag har varit uttråkad har jag också fuskat. Med skärmtittande. Att bara lyssna på radio hela tiden blev lite långtråkigt och jag har därför kollat lite på Viaplay. Men bara lite!
 
Huvudvärken är inte alls lika intensiv idag men dyker upp lite då och då - framförallt nu. Att titta på text på en skärm får det att kännas som att huvudet (och ögonen) ska sprängas.
 
Eventuellt ska jag testa att jobba imorgon. Jag hoppas det går bra. Att vara hemma och sjuk utan att få se på serier eller film är mycket tråkigare än att jobba.

Hjärnskakning?

 
Jag ringde sjukvårdsrådgivningen idag angående min huvudvärk. De sa att jag troligtvis har hjärnskakning och att jag bör vila och undvika att titta i data- och TV-skärmar. Eftersom det är det enda jag gör på jobbet fick jag rådet att gå hem. Väl hemma ska jag hitta något att göra som inte är surfa eller titta på TV. Kan bli svårt - redan nu, på väg hem, fick jag ju för mig att blogga från mobilen...

Aj.

 
I lördags var vi ute och dansade. Det var kul. Tills jag blev slagen i huvudet. Det var inte med mening. Det var några främlingar som dansade lite för galet bara. De bad om ursäkt. Tyvärr hjälper inte en ursäkt mot huvudvärk och huvudvärken verkar inte riktigt vilja släppa.
 
Jag ska aldrig dansa bredvid långa människor igen. 

Palm tree.

 
M har kräftskiva hemma hos oss. Jag flydde hem till Lisa. Dricker drink och målar naglarna.

Skrytbild

 

Det kanske inte ser så farligt ut på bilden...

 
Men det gör ont och har svällt upp så att det liksom blockerar lite av synfältet. Inte så himla party alltså. 

Vi har internet igen!

Det firar vi med ett gäng bilder från en båt- och badtur i Dalarna:
 
 

Oflyt.

 
 
Internet fungerar inte (och supporten hos den operatör vi har imponerande inte ens lite på mig), lysröret på toaletten är trasigt och blinkar konstant och jag har fått ett utslag under ögat. Tisdag är inte min favoritdag. 
 

Slut på det roliga.

 
Semestern är slut. Den sa hejdå med det värsta ovädret jag någonsin har upplevt. Det mullrade konstant och blixtrade från alla håll samtidigt. Jag var rädd som en hund och glad när det var över.

RSS 2.0