Veg.

 
Jag äter sällan kött nu för tiden. Det blir nästan bara när jag är hemma i Hofors och då blir det oftast älgkött vilket alltid känns lite mer okej. Mitt nästa steg skulle bli att även dra ner på mejeriprodukter men jag har dragit mig för det eftersom ost, grädde, creme fraiche osv är typ det godaste jag vet. Jag har förut testat med att byta ut mjölken i kaffet men det har hittills bara blivit riktigt äckligt (har köpt hem iKaffe nu och ska prova till helgen). Igår och idag provade jag istället att byta ut matlagningsgrädde (något jag iofs knappt använder när jag lagar mat annars) och creme fraiche med Oatlys alternativ (iMat och iMat fraiche), 
 
Konsistensen var inte så trevlig, iMat fraiche trodde jag skulle ha samma konsistens som creme fraiche men den blev otroligt rinnig när man kokade den. Men det blev gott! Jag skulle inte säga att det blev precis lika gott som med riktig creme fraiche, men det blev bra nog (och bra nog är ju något jag satsar en del på just nu). 

Kommentarer
Postat av: Emmicool

tips att plantis matlagningsgrädde är godare än iMat (om du inte skulle gilla iMat alltså, då är det ju saksamma) Enda jag gillar från oatly är typ iKaffe. Det är mitt liv!! (fast bara i just kaffe..hehe!) hoppas du gillar den!!! obs första gången jag drack den gillade jag den inte, men den växte på mig och nu kan jag typ inte dricka kaffe med komjölk, hehe. Tycker också att sojamjölk fungerar. Men bara Alpros light eller vanilj (om en vill ha det sött, hehe). Alla andra är äckliga och skär sig. Hehehe ska sluta nu.

Men iaf! Bra motto!! det gillar jag! Ps: har saknat dina inlägg!! PUSS


Svar: Mycket bra tips, ska testa planti nästa gång! Angående kaffet gick det tyvärr inte alls bra med ikaffe (provade att värma och skumma till och med, för att göra "så rätt som möjligt"). Kunde inte njuta alls av morgonkaffet och vad är det ens för idé med det då? :( (men jag ska inte ge upp!) PUSS
Sara W

2016-11-09 @ 22:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0