Ibland mår jag faktiskt helt okej

 
Jag tror jag börjar må lite bättre. Vissa dagar är fortfarande jobbiga. Som igår, då hade alla jag känner jättekul och jag låg bara i sängen hela dagen och kände mig ensam. 100% forever alone. Då saknade jag att bo tillsamamns med någon, saknade att veta att ensamheten tar slut.
 
Men annars, i vardagen, så går det bättre. Jag har fått in någon slags "leva ensam-rutin" och jag är faktiskt mycket bättre på att hålla hemmet rent nu när jag är själv än när vi var två. Jag har alltid varit en person som levt i något slags kaos. Jag har ju såklart oftast vetat vars mina saker är - men det har sett riktigt rörigt ut. Helt plötsligt är jag en person som PLOCKAR UNDAN EFTER MIG SJÄLV?!?! Det har typ aldrig hänt förut.
 
Ibland går jag upp innan jag måste på morgonen vilket kanske är ett tecken på att jag trivs bättre, men det kan också bero på att jag vaknar av att solen lyser in (obs jag har valt det själv, det är så mycket trevligare att vakna av ljus än av ljud). Ibland hinner jag dricka kaffe på morgonen, under tiden jag sminkar mig. Det har jag inte hunnit sedan jag försökte tvinga mig själv att vara en morgonmänniska för cirka fyra år sedan - eller när jag gick på kortison och hade en del biverkningar.
 
Jag försöker att inte vara för snål när det kommer till aktiviteter och nöjen. Om någon frågar "ska vi gå ut och äta ikväll" eller "vill du gå och ta en öl" så vill jag kunna säga ja. Istället har jag dragit ner på shopping och jag håller på att jobba ner mina vardagliga matkostnader också.
Jag gör det till en liten utmaning. Sätter upp en budget. Försöker planera. Läser reklamblad med erbjudanden varje måndag. Försöker skaffa ännu mer rutiner.
 
Jag jobbar hårt på att vara en människa som mår okej och just den här veckan har det gått väldigt bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0