Det här är ett inlägg jag skrev i mars men glömde att publicera då

Här är ett gäng serier jag såg i typ februari/mars och vad jag skrev om dom då:Jag kände mig så himla låg och behöde något lättsamt så jag gav mig på The Carrie Diaries. Den var inte dålig den var bara inte bra. Jag hade nog inte tittat på hela om jag hade mått bättre.
 
 
Säsong 3 av Elementary kom till Netflix. Jag tycker Elementary är superbra, den är rolig och spännande och det är ju svårt att inte vara lite förälskad i Lucy Liu.

 
The Fosters var rätt bra tycker jag. Om den speglar verkligheten hur det är för fosterbarn så blir jag alldeles mörkrädd. Varning för att det bara finns 2 av 3 säsonger på Netflix och säsong 2 slutar med en cliffhanger.


Efter att jag såg första avsnittet av Love var jag tvungen att ta en paus och se en serie mellan för jag mådde så himla dåligt av det? Tänkte att det nog inte är en serie för mig (jag gillar ju inte Girls så det hade ju inte varit helt förvånande). Men sedan gav jag den en chans till. Det var pinsamt och obekvämt men jag gillade den ändå till slut. Kanske skulle jag, idag, ändra betyget till 4 stjärnor istället.

 
Korta och spännande avsnitt. Det gillar jag! Önskar att säsongen hade varit längre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0